Prosoape

vezi produs

Prosop ASUAN Alb 050x100 cm

de la 69.00 - 29.00 RON 69.00#29.0000095 (-58%)

vezi produs

Prosop ASUAN Alb 070x140 cm

de la 119.00 - 59.00 RON 119.00#59.0002022 (-50%)

Atingerea catifelată a unui prosop pufos, după o baie relaxantă, este un mic detaliu care vă poate oferi o îmbrățișare plăcută la sfârșitul unei zile obositoare. Prosoapele de baie din oferta Casarte va transformă baia într-o oază de răsfăț și relaxare.

Chiar dacă vi se pare că alegerea prosoapelor este ceva banal, în realitate este cu totul altfel. De ce? Calitatea prosoapelor face diferența! Este clar că la alegerea prosoapelor important este materialul din care sunt făcute. Casarte va oferă modele din bumbac sută la sută, durabile și foarte absorbante, cu o greutate de 600 gr/mp. Materialul cu o densitate mare, moale, pufos și plăcut la atingere le transformă în prosoapele de baie ideale, de folosit cu încredere de către întreaga familie.

Toate prosoapele din gama Casarte sunt făcute pentru a dura, devenind mai moi și mai absorbante cu fiecare spălare. Culorile neutre și elegante din selecția de prosoape Casarte aduc un plus de rafinament în orice baie. Indiferent dacă optați pentru simplitate sau sofisticare, nuanțele neutre completează fiecare schemă de culori și creează o oază de rafinament pentru orice decor. Prosoapele noastre sunt absorbante și pufoase, într-o gamă variată de culori.

Asadar, descoperiti acum oferta Casarte de prosoape de baie bumbac de calitate superioară!

CASARTE: cu noi vă transformați casa în "acasă"!
 

Acest website foloseste cookies - afla mai multe aici » .
Am înţeles