Perne decorative

vezi produs

Perna COBALTO Galben ocru

de la 119.00 - 49.00 RON 119.00#48.9994384 (-59%)

vezi produs

Perna COBALTO Galben

de la 119.00 - 49.00 RON 119.00#48.9994384 (-59%)

Aspectul unei camere este incomplet fără pernele decorative! Pernele decorative sunt accesorii textile versatile, de mare impact în decorarea unei camere, care conferă personalitate spațiului. Cu ajutorul lor vă puteți exprima atât individualitatea, cât și creativitatea.

Indiferent dacă doriți să creați o atmosferă boemă sofisticată, plină de viață și culoare, sau un mediu simplu, odihnitor și echilibrat, aceste mici accesorii vă vor ajută în acest demers.

De la clasic la modern, de la subtil până la îndrăzneț, fețele de pernă atât de diverse (elegante, colorate, texturate, jucăușe) vă vor aduce în casă acea starea de spirit la care visați. Micile accente de culoare pot fi poziționate atât în living, întregind aspectul canapelelor și al fotoliilor, cât și în dormitoare, ca piese complementare cuverturii și/sau lenjeriei de pat, armonizând cu restul așternutului și creând un punct vizual focal, acel detaliu final care vă completează decorul camerei.

Multe perne decorative din magazinul Casarte fac parte din colecții și dispun de țesături, texturi și finisaje care se coordonează perfect cu celelalte produse din aceeași colecție sau din colecții complementare (cuverturi, lenjerii de pat, draperii). Rolul unei perne decorative este de a ieși în evidență și de a pune ansamblul în valoare. Fie că sunt confecționate din bumbac, mătase, jacquard sau din alte țesături de înaltă calitate, ele aduc un plus de autenticitate decorului și vă vor transformă casa în “acasă”!

Asadar, inveseliti-va sufrageria sau dormitorul cu pernele decorative de la Casarte! De la perne decorative living, perne canapea si fotolii pana la pernute decorative pentru dormitor!

CASARTE: cu noi vă transformați casa în "acasă"!

 

Acest website foloseste cookies - afla mai multe aici » .
Am înţeles