Cuverturi

vezi produs

Cuvertura LINES Bej 250x260 50x70 cm

de la 619.00 - 289.00 RON 619.00#288.9987183 (-53%)

vezi produs

Cuvertura LINES Gri 250x260 50x70 cm

de la 619.00 - 289.00 RON 619.00#288.9987183 (-53%)

Cuvertura de pat este acel accesoriu decorativ textil care nu ar trebui să lipsească din nicio casă! Conferă ținută dormitorului, îmbracă într-un mod desăvârșit patul, creează o senzație de ordine, liniște și echilibru. Cuverturile de pat din oferta Casarte sunt disponibile într-o mare varietate de culori, modele și stiluri, toate alese și lucrate cu multă grijă, pentru a fi mereu actuale, indiferent de tendințe și epoci. De la simplitatea elegantă a culorilor uni, neutre, până la explozia de culoare a opulenței și a tinereții, veți găsi cu siguranță cuvertura perfectă, care va va oferi acel decor rafinat la care visați.

Cuverturile de pat se pot utiliza în funcție de sezon: cele mai multe sunt suficient de ușoare pentru a fi folosite în lunile mai călduroase de primăvară / vară, altele - de tip pilota matlasată , cu un finisaj catifelat - sunt perfecte pentru anotimpurile mai reci, însă toate sunt suficient de versatile pentru a crea un ansamblu decorativ unic, atractiv și sofisticat, împreună cu piesele complementare asortate: lenjerii de pat, perne decorative, draperii.

Personalizați-vă dormitorul selectând produsele cele mai potrivite pentru a ajunge la combinația perfectă! Fiecare design și detaliu al cuverturilor Casarte este inspirat de călătoriile noastre, gata pentru a crea colecțiile potrivite pentru fiecare tip de personalitate. De la țesături sofisticate din jacquard, mătase și catifea, până la materiale simple, naturale, de bumbac sau lână, oferta Casarte se remarcă prin detalii de finețe și eleganță, cum ar fi cusătură marginilor în panglică jacquard, colțurile rotunjite și execuția atentă.

Odată alegerea făcută, cu siguranță veți fi încântați de calitatea și finețea produselor noastre! Iar în dormitor veți experimenta bucuria unui decor desăvârșit, atingerea luxuriantă a unui așternut de pat răcoros și incredibila catifelare a pledului preferat!

Asadar, protejati-va pilota si pernele cu o cuvertura de pat eleganta! Alegeti acum din oferta Casarte de cuverturi de pat deosebite: matlasate, din catifea sau bumbac, moderne sau clasice, pentru pat dublu sau single.

CASARTE: cu noi vă transformați casa în "acasă"!

 

Acest website foloseste cookies - afla mai multe aici » .
Am înţeles