Povestea noastră


CASARTE: cu noi vă transformați casa în "acasă"!

Bine ai venit în povestea Casarte!

Ideea Casarte s-a născut din pasiunea pentru design și decorațiuni interioare. Am muncit 20 de ani într-o corporație făcând, analizând și optimizând bugete, dar simțindu-mă mereu un om creativ în forul meu interior. De aceea, am transpus această creativitate în decorarea și designul interior al locuințelor, la început ca hobby, apoi și ca business.

Mama mea are o vorbă: câtă vreme din casă lipsesc covorul și perdelele, nu e acasă. Pe măsură ce am decorat și amenajat case, mi-am dat seama că mama avea dreptate: țesăturile sunt cele care transformă radical o casă. Ele sunt cele care desăvârșesc decorul, dau personalitate spațiului și creează acel sentiment de bine, de intimitate, de "acasă".

La Casarte, decorarea casei devine o experiență personală și personalizată. Îmi doresc să experimentați cu noi bucuria unui decor desăvârșit, alegând ceea ce vi se potrivește din colecțiile noastre de lenjerii de pat, cuverturi, draperii, perne decorative, pleduri și pături sau huse pentru canapele și colțare.

Ne străduim să vă facem alegerea cât mai facilă, știind din propria experiență cât de dificil este uneori să combini armonios texturile și culorile. Prin oferta Casarte am simplificat acest proces, fiecare colecție fiind gândită pentru a include o gamă cât mai largă de produse complementare. Doar alegeți stilul dorit și produsele asociate. Ce poate fi mai ușor?

Am căutat cei mai buni furnizori de decorațiuni textile de casă, care să garanteze o calitate ireproșabilă a produselor. Fiecare design și detaliu al colecțiilor din oferta Casarte este inspirat de călătoriile și experiențele trăite și sunt gata pentru a crea decorul potrivit pentru fiecare cameră și tip de personalitate. De la materiale simple, naturale de bumbac sau lână și până la țesături sofisticate din jacquard, mătase și catifea, selecția Casarte se remarcă în primul rând prin calitate și apoi prin rafinament și atenție la detalii, fie că vorbim de colecții pentru adulți sau pentru copii.

Cu Casarte vă transformați casa în "acasă"!

Cu drag,
Laura DragomirAcest website foloseste cookies - afla mai multe aici » .
Am înţeles