Draperii

vezi produs

Draperie COOKIE 140x260 cm

de la 359.00 - 149.00 RON 359.00#148.9993658 (-58%)

Perdelele și draperiile sunt un instrument incredibil de decor, având în același timp și un rol funcțional. Aceste textile transformă radical spațiul în care trăim, aduc acea senzație de bine, de intimitate, de căldură, de “acasă”. Ele adaugă personalitate și stil locuinței, oferindu-ne în același timp un sentiment de intimitate. Cu ajutorul lor putem schimbă rapid look-ul camerei, atunci când dorim să redecorăm. În plus, ajută la controlul luminii, oferind în egală măsură confort termic și acustic.

În alegerea draperiilor și perdelelor potrivite trebuie să ținem cont de gusturile personale (draperii moderne sau clasice), de tipul de cameră, de gama cromatică, de stilul și ambianța dorite și, nu în ultimul rând, de tipul de material din care sunt confecționate. De aceea, oferta Casarte de perdele și draperii acoperă o gama variată de modele (draperii living, draperii dormitor, draperii gata facute), pentru a răspunde nevoilor și gusturilor diferite ale celor care își doresc să reamenajeze locuința sau să dea viață celei noi.

În plus, la Casarte alegerea este mai ușoară! De multe ori procesul de selecție a perdelelor și draperiilor este destul de dificil. Noi am simplificat acest proces, oferind clienților posibilitatea de a redecora integral camera într-un mod armonios și perfect asortat, cu produse textile din aceeași colecție: draperii, perdele, cuverturi, pernuțe decorative, lenjerii de pat. Doar alegeți stilul dorit și selectați produsele asociate! Ce poate fi mai ușor?

Asadar, alegeti acum din gama Casarte de perdele si draperii gata facute realizate din materiale de cea mai buna calitate de producatori din Spania!

CASARTE: cu noi vă transformați casa în "acasă"!
 

Acest website foloseste cookies - afla mai multe aici » .
Am înţeles