Culoarea poate să schimbe nu numai aspectul camerei, ci și modul în care ne simțim în aceasta. Iar atunci când vorbim de un spațiu privat, precum dormitorul nostru, este extrem de important să ne gândim la starea de spirit pe care ne-o dorim.

Avem nevoie de un refugiu liniștitor și relaxant în care sa evadăm la sfârșitul unei zile obositoare? Sau ne dorim un loc care să ne confere acea energie de care avem nevoie în diminețile in care ne este greu sa ne trezim?

Pentru fiecare stare pe care  ne-o dorim există o paletă potrivită de culori. Pentru o  schimbare radicală de decor, luați în considerare opțiunea zugrăvirii pereților în nuanța favorită. Însă chiar și mici adaosuri – lenjerii de pat, cuverturi, perne decorative și pleduri – pot fi folosite pentru a crea spațiul la care visați.

Decorarea dormitorului în nuanțele dorite este un moment de bucurie, iar rezultatul acestei transformări va avea un impact benefic imediat în starea noastră de spirit.

Iată câteva sugestii care sperăm că vă vor inspira.

DORMITOR ÎN NUANȚE DESCHISE DE ALB, CREM ȘI BEJ

Dormitorul în nuanțe deschise de alb, crem și/sau bej este un etalon al simplității, funcționalității, ordinii și echilibrului. Conferă senzația de bine, de spațiu aerisit.

Puteți să obțineți acest look cu numai câteva decorațiuni textile cum ar fi cuvertura de pat, lenjeria de pat asortată și câteva pernuțe decorative din oferta #Casarte: cuvertura Blumeperna Cobalto bej naturalperna Cobalto bej Camellenjeria de pat Luxury  alb.

DORMITOR ÎN NUANȚE DE ALBASTRU ȘI VIOLET

Albastrul ne duce cu gândul la mare și la cer. Este culoarea atemporală a calmului și a liniștii, iar violetul este culoarea regalității și a introspecției, perfectă pentru a crea un spațiu elegant și sofisticat. Alăturarea celor două culori echilibrează spațiul și îi conferă acea unitate desăvârșită care încantă sufletul și privirea.

Puteți să obțineți acest look cu următoarele produse din oferta #Casarte: cuvertura Alegra, lenjerie de pat Alegra, perna decorativa Cobalto albastru celestperna decorativa Cobalto lila.

DORMITOR ÎN NUANȚE DE VERDE, ALBASTRU ȘI PORTOCALIU

Pentru a aduce prospețimea naturii în camera în care dormiți, combinația de nuanțe verde deschis, portocaliu și albastru este perfectă. Verdele încântă privirea, induce o stare de echilibru, liniște și pace, având un efect asemănător naturii asupra noastră. O culoare caldă, la fel de relaxantă, care simbolizează bucuria este portocaliul. Este o culoare Yang și are o influență pozitivă asupra psihicului, îndepărtând stările negative, de apatie și depresie. Iar dacă adăugați și câteva mici accente de albastru deschis, culoarea calmului și a liniștii, combinația este desăvârșită.

Puteți să obțineți acest decor cu următoarele produse: cuvertura Acuarel, perna Cobalto portocaliuperna Cobalto verde deschisperna Cobalto aqua.