În fiecare an, designerii stabilesc culori care să fie reprezentative pentru anul respectiv în toate domeniile: modă, decorațiuni interioare, make-up, unghii, păr etc.

Pentru a doua oară în istorie, celebrul Institut Pantone nu a ales o singură culoare a anului, ci două: gri suprem („ultimate gray”- nuanța 17-5104) și galben luminat („illuminating yellow” – nuanța 13-0647), a căror combinație inspiră sentimente de putere și speranță, Alegerea acestor două culori nu a fost întâmplătoare, ci a fost făcută având în vedere evenimentele anului trecut, în care atât nevoia de comuniune și de relații cu alți oameni, cât și nevoia de încurajare și sprijin au fost accentuate foarte mult.

Astfel, conform experților de la Pantone, nuanța de gri aleasă evocă puterea, ceva durabil, tare ca piatra, rezistent, precum fundațiile dure din ciment ale unei construcții, în timp ce nuanța de galben aduce aminte de raze de soare calde și bună dispoziție, alimentându-ne optimismul, recunoștința și bucuria.

Alte culori în tendințe pentru 2021 sunt:

Raspberry Sorbet

O culoare de roz aprins, șerbet, care ne va aminti cu siguranță de copilărie.

– Green Ash

Culoarea mentei, subliniază natura, renașterea și starea de prospețime și nou.

– French Blue

Această culoare rece a fost în trend și anul trecut, dar se menține și anul acesta.

– Marigold

Este o culoare caldă, o nuanță portocaliu-aurie care face parte din familia galbenului. Culoarea aceasta o găsim adesea la floarea numită filimica.

 

 Sursa: diverse articole internet

După cum observați în poze, la #Casarte veți găsi cu siguranță toate aceste culori, în gamele noastre foarte variate de decorațiuni textile pentru dormitor, living și camera copiilor. Iar prin Campania Winter Sales de la #Casarte, veți putea să vă bucurați până pe 31 ianuarie 2021 de reduceri foarte mari, de până la 58%, la toate prețurile produselor noastre

Vă așteptăm cu drag pe www.casarte.ro pentru a vă alege variantele preferate.