O piesă centrală a decorului din camera de zi poate fi canapeaua, pe care ar trebui să o numim obiect de mobilier, însă pe care o însuflețim de atât de multe ori prin stările și sentimentele pe care le trăim atunci când stăm confortabil pe ea. Fie că dorim doar să ne relaxăm în fața televizorului, urmărind programele noastre preferate, fie că ne bucurăm de zile și seri  dinamice și distractive împreună cu familia, incluzând prietenii patrupezi.

Oare v-ați întrebat vreodată de când există canapeaua și ce istorie are?

Dacă da, ne bucurăm să vă răspundem că are o istorie foarte interesantă și îndelungată care începe chiar din antichitate. Atunci avea diferite utilizări, care variau în funcție de societate și cultură. De exemplu, liderii arabi o foloseau ca tron, pe când romanii o așezau în jurul unei mese joase în bucătărie.

Atât în perioada antică, cât și în cea medievală, canapeaua era o mobilă specială pe care o dețineau doar familiile bogate și cu o situație foarte bună în societate.

Abia în perioada industrializării, canapeaua a intrat în toate casele, indiferent de situația socială și financiară a familiilor, și de atunci a devenit o parte foarte importantă a decorului casei noastre, atât datorită aspectelor ei funcționale și practice, cât și a esteticii.

La #Casarte veți găsi o îmbinare perfectă a tuturor acestor elemente, pentru că vă oferim produse foarte frumoase și elegante și, în același timp, foarte practice și utile.

Credem că veți fi de acord cu această afirmație atunci când veți vizita paginile noastre de internet dedicate huselor de protecție pentru canapele, care vă vor permite să vă bucurați de momentele frumoase petrecute pe canapea împreună cu toți cei dragi, fără teamă de pete și uzură.

În plus, până pe 30 noiembrie 2020, prețurile tuturor acestor huse sunt reduse cu până la 64%, în campania noastră de Black Friday 2020.

Mai sunt doar 2 zile din campanie – vă recomandăm să vă grăbiți și vă mulțumim foarte mult pentru că ne apreciați.

Vă dorim shopping inspirat și o duminică frumoasă!